Fiskeburger med mørksej
Husk at købe min. 400g mørksej eller anden fisk i filet til 4 personer
Sådan gør du
Snit forårsløg fint og hak drueagurker, kapers og dild groft. Vend det hele sammen med mayonnaise og skyr, smag til med salt og peber.
Snit kål og persille fint, pisk eddike, sukker og salt og peber sammen og mariner kål, persille og mizuna salat i ca. 3-4 minutter.
Skær filetten ud i 4 stykker 2-3 cm tykkelse, drys dem med sukker, salt og hakket timian. Lad det marinere i 15 minutter.
Steg fisken i olie, på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
Lun/grill bollerne og smør dem med tartarsauce, lav en burger med stegt fisk og kålsalat.
Tip: Mørksej kan skiftes ud med de fleste danske fisk - spørg fiskemanden.
Du skal bruge:
4 personer
400 g mørksej i filet / anden fisk - spørg fiskemanden
1/2 tsk sukker
1/2 tsk salt
4 kviste timian
1 spsk vegetabilsk olie
200 g spidskål
1 dl bredbladet persille
25 g rød mizuna eller rucula salat
2 spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie
1 tsk sukker
Salt
Sort peber
4 burgerboller
Tatarsauce:
2 forårsløg
100 g syltede drueagurker
2 spsk kapers
1/2 bundt dild
2 spsk mayonnaise
1 dl skyr